DISCO v OPO....zahájení podzimní sezóny..:)

12.11.2011 20:00

Velmi podařená DISCO show, která se konala v Opočenské hospůdce, začínala o něco

později než je zvykem.

A to z důvodu předchozí účasti spolku lidiček v důchodovém věku, kteří měli do osmé večerní posezení ve zdejší hospůdce.

Pak jsme se objevili my....DJ-TONY, DJka Klárka a náš parťák Jarda... Ihned jsme napinglovali aparaturu do našeho rohového místečka a začali sestavovat.

Po několika minutách jsme mohli spustit tu očekávanou zábavu. V té době již byla polovina hospůdky zaplněna očekávajícím publikem, které do sebe nasávalo tekutiny jak nealko, tak alko pro posílení své taneční schopnosti.

Atmosféra byla více než-li přijatelná. Ještě ten den se mi povedlo vyrobit nástavbu na mini rampu, kterou používáme v těchto menších prostorách pro zavěšení světel.

Čímž jsme mohli použít vícero světel pro potěšení publika a mělo to úspěch. Lidé se po nedlouhé době začali bavit a atmosféra byla velice uvolněná a časem i více než zábavná. Po půlnoci se někteří neudrželi na uzdě a trošičku to přehnali s pitivem...tedy tím alkoholickým. Někteří odešli po svých, jiným se muselo trochu pomoc.

V hospůdce zůstala cirka čtvrtka zúčastněných a to doslova a dopísmene skoro všichni byli z TOUCHOVIC....:)

 

Už ani nevím, kolik hodin bolo, když jsme pomalu začali skládat a vypínat aparát. Ale pokud, vím už bolo po třetí hodině ranní...

Těšíme se na další DISCO či podobné akcičky které si spolu budeme moci užít...TONY.